Librarie pentru pici

Nu esti logat

Intra in cont
Comanda de inca 299 lei pentru transport gratuit!

Cărți cu sunete

oferta
Carte cu sunete - Povești volumul 3

75,00 Lei 100,00 Lei

Carte cu sunete - Povesti volumul 5

100,00 Lei

oferta
Carte cu sunete - Povesti volumul 6

79,00 Lei 100,00 Lei

oferta
Carte cu sunete - Prima mea carte despre transport

80,00 Lei 100,00 Lei

Afişare 1 - 24 din 80 (4 pagini)

De ce adora cei mici sa se joace cu carti muzicale pentru copii ?

Bebelușii adoră cărțile și toata lumea stie ca niciodată nu este prea devreme să începi să citești. Selectia de carti muzicale pentru copii de la Usborne este conceputa folosind cele mai noi informații despre dezvoltarea copilului - și feedback-ul părinților - pentru a crea cărți jucăușe și antrenante pe care le iubesc bebelușii și părinții totodata. Carti muzicale bebelusi sunt modalitatea perfecta prin care să îți păstrezi copiii fericiți în timp ce lucrezi de acasa. Carti muzicare bebelusi, citite in fiecare zi, ajută dezvoltarea copilului în mai multe moduri.
  Acestea pot:
  - sa va ajute copilul să cunoască sunete si cuvinte și să dezvolte abilități de alfabetizare timpurie
  - pot stârni imaginația copilului și ii stimulează curiozitatea
  - dezvolta creierul copilului tău, abilități sociale și abilități de comunicare
  - ajută copilul să învețe diferența dintre „real” și „credibil”
  - ajută- copilul să înțeleagă schimbările și evenimentele noi
  Este posibil sa te regasesti in anumite situatii in care sa trebuiasca sa lucrezi de acasa. Noi, cei de la Librariepentrupici.ro va oferim câteva sfaturi despre cum să-i ții pe copii ocupați, astfel încât să poți lucra si tu corespunzator.

1. Faceți un program realist si echilibrat
  Pentru a evita nivelurile maxime de stres, faceți un program zilnic - la fel ca școlile. Nu uitați de distracție: copiii sunt mult mai susceptibili să lucreze cu tine dacă se bucură de activitatile pe care le intreprind. Variați activitățile, începeți cu educația, apoi energizati-va cu un dans, așezați-vă și concentrați-vă pe un puzzle, apoi înapoi la masa de lucru. După-amiaza scoateți creta colorata, alergați în grădină sau faceți un dans, apoi aveți timp liniștit citind sau rasfoind carti muzicale pentru copii si carti muzicale bebelusi. Pentru o zi fără stres, planificarea este esențială.
  2. Limitați timpul in fata ecranului
  Este tentant să pironesti copiii în fața televizorului, ipadului, computerului, dar această tactică îți va cumpăra o anumită perioadă de timp înainte ca copiii să înceapă să-și ceară atenția.
  3. Bucurați-vă de timpul petrecut împreună
  Nu in ultimul rand, bucurati-va de timpul pentrecut impreuna cu familia - aceste clipe sunt nepretuite! Incercati carti muzicale pentru copii si bebelusi si va veti distra foarte bine impreuna.
  Cum poți ajuta copilul sa invete mai repede si mai bine?

  Sistemul fonetic este cea mai obișnuită modalitate de a învăța copiii să citească si sa invete la scoala. Acest lucru poate părea foarte diferit de felul în care am învățat să citim la școală singuri - dacă chiar ne putem aminti! Mulți părinți sunt îngrijorați că „greșesc” sau nu știu suficient pentru a-și ajuta copiii.
  De fapt, învățarea cititului folosind fonetica este destul de simplă pentru majoritatea copiilor, motiv pentru care a devenit o metodă atât de populară în școli. Totul se referă la identificarea sunetelor din cuvântul scris, precum și la combinarea acestora sau la îmbinare pentru a citi cuvântul. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca sunetele p-s-c în „pisică” sau cuvinte mai complicate precum „profesor” sau „școală”. Metodele de predare fonetica încep cu cele mai simple cuvinte și îi ajută pe copii să le practice. Treptat, ei învață să citească cuvinte simple mai fluent și să abordeze cuvinte mai lungi și mai complicate.
  Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să acordati atentie si interes dorintei de a citi a copiilor. Rugați-i să vă arate ce pot face deja și să le explice cum folosesc fonetica pentru a aborda cuvinte noi. Lăsați-i să vă citească și oferiti-le o mulțime de încurajări și laude atunci când se descurcă bine. Dacă greșesc, sugereaza-le să revină la cuvintele cu probleme și să le încercați din nou. Dă-le întotdeauna ocazia să se corecteze înainte de a te ajuta și, dacă încă au probleme, ajută-i să silabiseasca cuvântul înainte să le spui despre ce este vorba.

Incearca carti Usborne 1 an pentru copilul tau pentru a-i dezvolta capacitatea de invatare !

Este important să folosiți sonoritatea fiecarei litere in parte, mai degrabă decât numele, deci „pâ-i-sâ-i-câ-a” (păstrând sunetele cât mai scurt posibil). Dacă folosesti metoda aceasta din ce in ce mai repede, vei auzi cum sunetele se alcătuiesc până când poți auzi întregul cuvânt „pisică”. Copiii nu trebuie să facă acest lucru de fiecare dată când citesc cuvântul, bineînțeles: după ce sunt familiarizați cu un cuvânt, vor începe să-l citească tot mai fluent și automat; dar acest sunet și amestecare este cel mai util mod de a aborda cuvinte noi.
  „Dar asta funcționează doar pentru cuvinte foarte scurte și simple.”
  Acest lucru este adevărat într-o anumită măsură. Există multe sunete care folosesc combinații de două sau trei litere, numite digrafe sau trigrafe. Copiii încep prin a învăța sunetele simple cu o literă și apoi trec la acestea - poate ai auzit deja copiii tăi vorbind despre învățarea digrafelor lor.

Există și câteva cuvinte care sunt foarte frecvente. Școala copilului tău le-ar putea numi „cuvinte comune de excepție” sau „cuvinte de înaltă frecvență”, iar acestea includ cuvinte precum „eu”, “tu”, “el”, “ea”, etc. Copiii învață curând să le recunoască și să le citească fără să se poticnească, pentru că sunt atât de frecvente în vorbirea de zi cu zi.
  Învățarea mai multor cuvinte și a cuvintelor mai lungi si complexe.
  Limba romana este o limbă complexă și există adesea mai multe modalități de a scrie același sunet. După ce copiii au învățat fonemele de bază și cele mai comune moduri de a-i scrie cuvinte, vor începe să învețe numeroase variații. Schemele de lectură școlară îi ajută să facă acest lucru într-un mod structurat, fără să ii copleșească și învață să recunoască tipare comune în cuvinte care arată și sună similar. Poeziile cu rimele pot fi foarte utile pentru asta sau poveștile cu un element puternic care se repeta.
  Ca activitate practică, gasiti carti Usborne 1 an pe site-ul nostru Librariepentrupici.ro.
  Nu in ultimul rand, incearca sa exersezi mereu cu copilul tau. Spune-i sa iti citeasca, cititi impreuna si in general faceti activitati in echipa. Dezvoltarea lui va fi armonioasa si mai rapida.

Cum să transformi treburile plictisitoare în jocuri distractive și educative cu copilul tău - secretul sta in a folosi carti Usborne cu sunete pentru copii !

Copiii învață prin tot ceea ce experimentează și nu le place altceva decât să imite activități pe care te vad ca le faci. Permițându-le să vă „ajute” cu treburile casnice, nu numai că dezvoltați înțelegerea despre lume a copilului, ci le permiteți, de asemenea, să se simtă ca parte dintr-o echipă, să-și construiască abilități de viață valoroase pentru viitor și să le ocupăm, în timp ce obțineți unele locuri de muncă plictisitoare au fost anulate.
  Orice activitate faceti prin casa, puteti sa il integrati si pe cel mic. Impaturiti rufe proaspat luate de pe uscator, gatit timpreuna lucruri cu grad scazut de dificultate, facecti curat impreuna sau distrati-va impreuna cu Usborne carti cu sunete pentru copii. Orice activitate impreuna cu tine il va face pe micut sa se simta ca apartine de familie, iar el va fi un bebelus fericit.
  Usborne carti cu sunete pentru copii sunt educative si interactive special sa il tina pe micut ocupat si sa il invete sa isi dezvolte cunostintele despre lume.

Încurajați plăcerea de a citi și folosind Usborne - Carti muzicale pentru copii

Carti cu sunete Usborne care sună bine pentru cei mici! Bebelușilor le plac imaginile, uneori le privesc minute în șir, în special imaginile strălucitoare, să asculte sunetele unei carti cu sunete Usborne, să ridice clapele și să-și treacă degețelele peste butoanele tactile, pentru a putea să facă asocierea dintre sunet și atingerea cu degețelele.
  Micuților le plac carti cu sunete Usborne pentru că sunt atrași de butoanele sonore care reprezintă fiecare imagine, sunt încântați de sunetele melodioase și încep să asocieze sunetele diferitelor animale, fac asocierea dintre imagini și sunete. Cățelul care latră și face ham-ham, pisica face miau-miau, oac-oac pentru broscuță. Părinții joacă un rol esențial în sprijinirea dezvoltării abilităților lingvistice ale copiilor.
  Elementele de bază ale limbajului sunt stabilite încă din primele luni. Creierul micuților este sensibil acum la sunete, la limbajul și comunicarea părinților. Cei mici trebuie să audă sunete și trebuie să și participe.

  Copiii trebuie să audă tot timpul conversații, cuvinte, să privească imaginile din carti cu sunete și să atingă butoanele care au asociate anumite zgomote. Vor reuși să vorbească mult mai repede, vor avea un limbaj dezvoltat și vor putea lega propoziții.
  Memoria și atenția dobândite acum din carti cu sunete Usborne, le pregătește gândirea pentru mai târziu când vor merge la școală. Când părinții citesc povești sau urmăresc carti muzicale pentru copii, ajută la construirea limbajului, reușesc să le capteze atenția și să poată reproduce ceea ce urmăresc.
  Copiii învață, de asemenea, abilități importante ale limbajului în timpul jocului folosind carti cu sunete Usborne. Cântecele și poveștile le dezvoltă vocabularul care le va fi util la școală. părinții interacționează și vorbesc cu voce tare cu cei mici în timpul jocului folosind carti muzicale pentru copii, vor susține și încuraja puterea celui mic de învățare a sunetelor și cuvintelor.

Să purtați conversații, să îi citești copilului, să folosiți carti cu sunete Usborne, să vă jucați împreună cu cel mic sunt activități care îl ajută să-și construiască o atitudine pozitivă față de ușurința de a vorbi, de a conversa.
  Auzind cuvinte, copilașii își vor dezvolta un vocabular bogat în cuvinte. Copiii ai căror părinți le citesc adesea vor ști mult mai multe cuvinte până la vârsta de doi ani, comparativ cu copiii cărora părinții nu le-au citit sau nu au parcurs carti cu sunete. Copilul aude folosind anumite emoții pe care le vor asocia anumitor sunete. Încurajează copilul să urmărească, să arate, să răspundă la întrebări, să folosească carti cu sunete.
  Acestea ajută la dezvoltarea socială și abilități de gândire. Unii copii vor învăța să vorbească mai repede comparativ cu alții, dar toți au nevoie de practică și consecvență pentru a deveni mai târziu școlari de nota 10.

carti muzicale pentru copii
carti muzicale bebelusi
baloane
baloane