Librarie pentru pici

Nu esti logat

Intra in cont
Comanda de inca 299 lei pentru transport gratuit!

Cărți senzoriale

Afişare 1 - 24 din 37 (2 pagini)

Explorează abilitățile și dezvoltă jocuri folosind carti senzoriale Usborne

Carti senzoriale Usborne, iubite de bebelușii care vor să descopere lumea din jur. De la naștere până în primii ani ai copilăriei, copiii folosesc cele cinci simțuri pentru a explora și a încerca să dea sens lumii din jur, universului în care trăiesc. Încă din prima parte a vieții, copilul trebuie să-și folosească tot timpul simțurile, să fie activ, să atingă, să exploreze și să simtă lumea cu ajutorul acestor carti senzoriale Usborne.
  Sunt ideale pentru dezvoltarea creierului și deprinderea abilităților încă de la o vârstă fragedă. În cazul adulților, simțurile le oferă informații vitale despre ceea ce se întâmplă în jur. Sunt importante în luarea deciziilor de zi cu zi. Este important să ajutăm copiii să își testeze și să învețe din carti senzoriale Usborne propriile simțuri, să testeze atingerile. Folosind toate simțurile care se dezvoltă copiii încearcă să obțină cât mai multe informații despre sentimente, gust, miros, auz.

  Simțurile bebelușilor se dezvoltă rapid în primele luni de viață. Pe măsură ce copiii cresc, devine necesar ca aceștia să cunoască lumea exterioară să testeze carti senzoriale copii și să dobândească cunoștințele de bază luând contact cu diferite elemente din natură.
  Folosind simțurile care se dezvoltă ușor-ușor cu carti senzoriale pentru bebelusi, aceștia încearcă să obțină cât mai multe informații despre simțuri. De aceea, folosind carti senzoriale Usborne, cei mici vor începe să atingă, să vadă, să asocieze sunetele, să guste și să recunoască lucrurile și obiectele pe care le descoperă în jur.
  Folosind aceste simțuri, este mult mai ușor să începeți educația lor folosind carti senzoriale copii. Carti senzoriale pentru bebelusi care scârțâie, care scot sunete când sunt lovite se dovedesc a fi utile. Acestea stârnesc interesul copilului pentru lumea din jur. Aceste carti senzoriale copii joacă un rol major în dezvoltarea copiilor. Lăsați bebelușii să exploreze lumea.

Copiilor le place să atingă și să simtă cărțile. Alegeți jocuri și carti senzoriale Usborne

Carti senzoriale Usbornesunt alese de părinții preocupați permanent de dezvoltarea celor mici. A ridica lucrurile și a le simți textura este ceea ce oamenii asociază adesea cu jocul senzorial, pe care în descoperă în carti senzoriale Usborne.
  Jocul senzorial include orice activitate care stimulează simțurile. Simțul atingerii, al mirosului, al vederii, gustului și cel al auzului celui mic. Practic cele cinci simțuri care implică echilibru și mișcare.
  Un joc senzorial este totuși limitat la copii în primii ani, așa că îi puteți ajuta să-și dezvolte și să descopere lumea folosind carti senzoriale pentru bebelusi adaptate vârstei și abilităților fiecăruia. Carti senzoriale pentru bebelusi au culori strălucitoare care îi ajută să descopere lumea din jur. Îi încurajează, de asemenea, să atingă imaginile și să simtă textura cărții. Acest lucru îi va ajuta să își facă o idee corectă despre lumea pe care urmează să o întâlnească.

Beneficiile activităților și jocurilor din carti senzoriale copii

Carti senzoriale copii care implică activități senzoriale, pe lângă faptul că sunt distractive și interesante pentru cei mici îi și încurajează să exploreze și să cerceteze. Folosind carti senzoriale copii, îi ajutați să-și folosească apoi simțurile atunci când se joacă în parc, în natură, printre culori, testând diferite mișcări, texturi, ascultând diferite sunete și simțind mirosurile. Pot vedea bulele de săpun care plutesc și apoi aterizează pe pielea lor.
  Aud zgomotul produs de hârtia colorată pe care o mototolesc în mâni și simt contururile tuturor formelor. Aceste abilități le puteți dezvolta folosind carti senzoriale pentru bebelusi. Observarea și urmărirea umbrelor produse noaptea de la o lumină.
  Observă forma obiectelor care se schimbă, crește sau se micșorează este tot un joc din carti senzoriale copii. Crearea de forme din nisip, ascultarea diferitelor sunete produse de clape, amestecarea culorilor și combinarea acestora pot fi observate de cei mici.

  Folosind activitățile din carti senzoriale Usborne, copiii vor reuși să-și perfecționeze pragurile pentru diferite informații senzoriale, ajutând creierul să înceapă să creeze conexiuni mai puternice cu informațiile senzoriale transmise de mâini, picioare, văz, auz sau miros. Aceste informații sunt utile, dar pot fi filtrate în funcție de necesitatea momentului.
  Cel mic, cu ajutorul unor carti senzoriale Usborne va reuși să filtreze informația. Pentru un copil poate fi dificil, de exemplu, să se joace în parc cu alți micuți de vârsta lui dacă în jur este multă gălăgie, multe zgomote. Folosind carti senzoriale copii, cel mic poate învăța să blocheze zgomotul din jur și să se concentreze pe joc.
  Atingerea este o modalitate foarte bună de învățare pentru îmbunătățirea învățării emoționale a bebelușului. Pielea unui bebeluș este foarte sensibilă. Uneori atunci când doarme, doar atingându-l ușor îl faci să tresară. Totul se rezumă la atingeri senzoriale încă de la naștere.

Ajută la dezvoltarea corectă a limbajului folosind carti senzoriale Usborne

  Carti senzoriale Usborne folosesc imagini simple. Acestea permit copiilor să înțeleagă mult mai ușor mesajul transmis de imagini. Descoperă obiecte simple, obiecte pe care le va observa aopi mult mai ușor în casă, animale pe care le va vedea pe stradă sau în curtea bunicilor. Unele elemente din carti senzoriale Usborne au texturi diferite, și îi ajută pe cei mici să înțeleagă de ce unele obiecte sunt moi, altele tari, de ce unele sunt grele și altele ușoare, sau când este lumină și când este noapte.
  Cu aceste avantaje uimitoare pentru bebeluși, este necesar să achiziționați carti senzoriale pentru bebelusi. Utilizarea unor carti senzoriale Usborne ajută copilul să atingă, să miroasă și să se joace cu texturile. Pe măsură ce avansează în vârstă, dezvoltă încredere și înțelegere a texturilor, și poate transmite mesaje pozitive către creier pentru a spune că este sigur dacă face o anumită acțiune.

  Sunt mai multe motive pentru care aceste carti senzoriale Usborne sunt benefice pentru copii. Carti senzoriale copii ajută la construirea conexiunilor nervoase în creier. Susțin dezvoltarea limbajului. Încurajează folosirea și dezvoltarea abilităților motrice și motorii. Încurajează folosirea gândirii, a logicii, pentru a putea să rezolve anumite probleme.
  Dorința de implicare, puterea de decizie se dezvoltă tot folosind carti senzoriale Usborne. Și trebuie încurajată și susținută de părinți, de bunici. Siguranța este cel mai important factor în alegerea unor carti senzoriale copii.
  Înainte de alege o carte, este recomandat să vă uitați dacă este fabricat din materiale sigure și nu conțin substanțe chimice care pot afecta sănătatea. În plus, carti senzoriale Usborne sunt sigure și testate înainte, ele nu au margini ascuțite care să rănească copilul. Aceste carti senzoriale Usborne se dovedesc a fi destul de utile copiilor, deoarece îi ajută să înțeleagă lumea din jur.

Carti senzoriale copii - modalitatea perfectă prin care să îmbini jocul cu învățarea prin descoperire

  Carti senzoriale copii îi ajută pe copii prin joc și interacțiunea cu părinții să se descopere. Copiii și chiar adulții învață cel mai bine și păstrează cele mai multe informații atunci când își testează și dezvoltă simțurile. În carti senzoriale copii avem multe exemple pe care le puteți repeta zilnic cu cel mic.
  Multe dintre amintirile preferate sunt asociate cu unul sau mai multe dintre simțurile noastre. De exemplu, mirosul gogoșilor ne amintesc de diminețile de vară petrecute la bunici, atunci când te trezeai și ele erau gata pudrate și aranjate pe farfurie. O melodie vă amintește de un prieten din copilărie. Chiar și unele imagini vă pot crea amintiri. Astfel, atunci când vă sunt stimulate nasul și timpanele cu acele mirosuri și sunete familiare, creierul declanșează o imagine întipărită în memorie încă din acele vremuri.

  De la o vârstă fragedă, copiii se bucură de contact fizic și mișcare. Descoperirea mâinilor și picioarelor le permite să exploreze folosindu-și simțurile. Din jocurile cu părinții, din interacțiunea zilnică, prin zâmbete, râsete, atingeri învață lucruri noi. Mai târziu, copiii se joacă mult mai energic, încep să sară pe neașteptate în brațe, să fie purtat prin aer. Pe măsură ce devin mobili, învață să se rostogolească, să se târască, la urce sau să coboare scări sau să își folosească forța mâinilor.
  Privirea și urmărirea imaginilor din carti senzoriale copii sau poveștile sunt activități potrivite pentru copii. Oferirea de oportunități copiilor de a-și folosi în mod activ simțurile în timp ce explorează lumea cu ajutorul unor carti senzoriale Usborne sprijină creșterea cognitivă, dezvoltă limbajul, abilitățile motorii și mai ales abilitățile de rezolvare a problemelor. Ocupă-te de educația celor mici. Hai la Librarie Pentru Pici să alegi cărțile potrivite fiecărei vârste.

carti senzoriale Usborne
carti senzoriale copii
 
baloane
baloane